به گزاش راسخون، رضا مهدی معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه فنی‌و‌حرفه‌ای درباره برنامه‌های جهادی دانشجویان دانشگاه فنی‌وحرفه‌ای کشور در مقابله و پیشگیری با ویروس کرونا، گفت: زمانی که متوجه شدیم کشور با ویروس کرونا درگیر است به تمام ۱۷۶ آموزشکده‌ای که در ایران داریم اعلام کردیم تا مراقبت‌های ویژه‌ داشته باشند. 
 

۷۰ درصد فعالیت‌های کارگاهی 

وی افزود: زمانی که عمق این حادثه بیشتر شد و کل ایران را فرا گرفت آموزش‌های مجازی و غیرحضوری دانشجویان و اساتید را فراهم کردیم به طوری که  حدود ۷۰ درصد از فعالیت‌های ما به صورت کارگاهی است. خوشبختانه با وجود اینکه تجربه‌ای در زمینه برگزاری کلاس‌های غیرحضوری و آموزش‌های مجازی نداشتیم اما این کار به خوبی صورت گرفت. 

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه فنی‌و‌حرفه‌ای ادامه داد: در راستای پاسخ به مسائل اجتماعی کارگاه‌های طراحی و دوخت دانشگاه‌های فنی و حرفه‌ای در سراسر کشور فعال شدند که طراحی و تولید ماسک و لباس محافظت پزشکی را برعهده گرفتند و بنا به درخواست مراکز این اقلام را تولید می‌کنند. 
 
 

 تولیدات محتوایی با محورهای فرهنگ‌سازی سلامت و خلاقیت 

مهدی در ادامه گفت: طراحی اولین دوره مسابقات تولید محتوایی دانشجویی با محورهای فرهنگ‌سازی سلامت، خلاقیت، آموزش، مهارت،  اخلاق و انتشار اخبار و اینفوگرافیک بهداشتی جهت اطلاع‌رسانی و آموزش در برابر کرونا هم اجرایی شده است. 

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه فنی‌و‌حرفه‌ای اضافه کرد: با توجه به اینکه دانشگاه‌های فنی‌وحرفه‌ای کشور مهارتی هستند و از امکانات خوبی همچون کارگاه و آزمایشگاه‌های خوبی بهره‌مند هستند در تلاش هستیم تا با همکاری هیات امنای ارزی وزارت بهداشت تولید انواع ماسک، محصولات بهداشتی و ضدعفونی کننده و گان را بیشتر داشته باشیم و بتوانیم خدمت بزرگی به جامعه کنیم. 

مهدی گفت: در حال حاضر در دانشکده‌های فنی‌وحرفه‌ای آمادگی ۶۰۰ نفر ساعت در روز  نیروی انسانی برای تهیه ملزومات پزشکی و بهداشتی را دارا هستیم. 

وی افزود: هم اکنون حدود ۴۰-۳۰  کارگاه از دانشکده‌ها به تولید محصولاتی همچون ماسک و مواد ضدعفونی مشغول هستند که امیدوارم بتوانیم سهم کوچکی از خانواده دانشجویی در کشور داشته باشیم. 


منبع: فارس